riool verstopt

Riool ontstoppen Rotterdam

 

Er zijn maar weinig problemen thuis zo vervelend als een kapotte riolering. De riolering dient als afvoer voor al het afvalwater in het huis. Hieronder vallen onder andere het douchewater, het wc water en het water dat bij de afwas wordt gebruikt.

Ontstoppingsbedrijf 

Als er een probleem is met één van deze systemen, dan heb je al snel een grote chaos in jouw huis. Het grote nadeel van rioolproblemen is dat ze lastig zelf op te lossen zijn. Veel van de verstoppingen, beschadigingen en nare luchtjes zijn afkomstig uit plekken waar je zelf niet bij kan of niet makkelijk kan repareren.

Wij kunnen dan helpen en al deze problemen uit jouw handen nemen. De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf  in Rotterdam kunnen snel een analyse doen van de situatie, het probleem vaststellen en oplossen. Hierdoor ben je niet alleen snel en professioneel af van jouw probleem, je voorkomt ook nog eens toekomstige problemen.

Wij gaan altijd grondig te werk en zijn pas tevreden als het probleem echt opgelost is.

 

 Riool ontstoppen Rotterdam

 

Eén van de meest voorkomende problemen met het riool, is een verstopt riool. Door ophoping van haar, vet of ander afval kunnen de leidingen van de afvoer of het riool verstopt raken. Als gevolg kan het water niet meer weglopen en stroomt het over.

Dit leidt tot veel schade aan de omgeving. Gelukkig kan ons ontstoppingsbedrijf met ons speciale gereedschap dit goed oplossen.

Riool reinigen Rotterdam

 

Of er nu haar in de leiding van je douch komt te zitten of etensresten blijven haken in je gootsteen, er is een grote kans dat je stank gaat krijgen in jouw riolering. Dit gebeurt omdat dit organische materiaal letterlijk gaat rotten door de vochtige omstandigheden in de leiding.

Wij als ontstoppingsbedrijf zijn in staat de bron van de stank snel te vinden, en grondig schoon te maken. Hierdoor ben je nog dezelfde dag van de stank af.

 

Riool repareren Rotterdam

 

De riolering is in Rotterdam onder normale omstandigheden erg sterk, toch kan het voorkomen dat uw riolering kapot gaat. Vooral als al het afvalwater uit de buis kan ontsnappen en in de grond kan lekken krijg je grote problemen. De stank is enorm en de schade kan snel oplopen.

Dit is al helemaal het geval wanneer er een leiding bovengronds knapt. De loodgieters van ons ontstoppingsbedrijf zijn speciaal getraind om dit soort problemen op te lossen en een permanente resultaat te bieden.

 

ontstoppingsberdijf+

Professioneel Ontstoppingsbedrijf nodig?

zonne-ketel+

Een zonne-ketel, is dat wat voor mij?

vuilwaterafvoer riolering verstopping+

Wat doet de vuilwaterafvoer installatie?

riool ontstoppen+

Riool ontstoppen: zelf oplossen

riool verstopt+

Riool verstopt

riool ontstoppen+

Hoe ontstaat een verstopping en hoe los je dit op?

+

Het inschakelen van een loodgieter bij verstopt riool

loodgieter+

Hoe gaat een loodgieter om met een verstopte riolering?

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?