ontstoppingsberdijf

Professioneel Ontstoppingsbedrijf 

 

Er zijn maar weinig problemen thuis zo vervelend als een kapotte riolering. De riolering dient als afvoer voor al het afvalwater in het huis. Hieronder vallen onder andere het douchewater, het wc water en het water dat bij de afwas wordt gebruikt.

Ontstoppingsbedrijf 

Als er een probleem is met één van deze systemen, dan heb je al snel een grote chaos in jouw huis. Het grote nadeel van rioolproblemen is dat ze lastig zelf op te lossen zijn. Veel van de verstoppingen, beschadigingen en nare luchtjes zijn afkomstig uit plekken waar je zelf niet bij kan of niet makkelijk kan repareren.

Wij kunnen dan helpen en al deze problemen uit jouw handen nemen. De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf kunnen snel een analyse doen van de situatie, het probleem vaststellen en oplossen. Hierdoor ben je niet alleen snel en professioneel af van jouw probleem, je voorkomt ook nog eens toekomstige problemen.

Wij gaan altijd grondig te werk en zijn pas tevreden als het probleem echt opgelost is.

 

Riool ontstoppen

 

Eén van de meest voorkomende problemen met het riool, is een verstopt riool. Door ophoping van haar, vet of ander afval kunnen de leidingen van de afvoer of het riool verstopt raken. Als gevolg kan het water niet meer weglopen en stroomt het over.

Dit leidt tot veel schade aan de omgeving. Gelukkig kan ons ontstoppingsbedrijf met ons speciale gereedschap dit goed oplossen.

 

ontstoppingsbredrijf

ontstoppingsbredrijf

Riool reinigen

 

Of er nu haar in de leiding van je douch komt te zitten of etensresten blijven haken in je gootsteen, er is een grote kans dat je stank gaat krijgen in jouw riolering. Dit gebeurt omdat dit organische materiaal letterlijk gaat rotten door de vochtige omstandigheden in de leiding.

Wij als ontstoppingsbedrijf zijn in staat de bron van de stank snel te vinden, en grondig schoon te maken. Hierdoor ben je nog dezelfde dag van de stank af.

 

Riool repareren

 

De riolering is onder normale omstandigheden erg sterk, toch kan het voorkomen dat uw riolering kapot gaat. Vooral als al het afvalwater uit de buis kan ontsnappen en in de grond kan lekken krijg je grote problemen. De stank is enorm en de schade kan snel oplopen.

Dit is al helemaal het geval wanneer er een leiding bovengronds knapt. De loodgieters van ons ontstoppingsbedrijf zijn speciaal getraind om dit soort problemen op te lossen en een permanente resultaat te bieden.

 

 

OFFERTE AANVRAAG Riool Ontstoppen

BEL:  010-2236307

 

 

Summary
Professioneel Ontstoppingsbedrijf nodig?
Article Name
Professioneel Ontstoppingsbedrijf nodig?
Description
Wij kunnen dan helpen en al deze problemen uit jouw handen nemen. De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf kunnen snel een analyse doen van de situatie, het probleem vaststellen en oplossen.
Author
Publisher Name
Rioolbeheer Holland
Publisher Logo
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
Bedankt voor onstoppen van mijn riolering

Bedankt voor ontstoppen van mijn riolering in korte tijd, geweldig service !

Anne

Tags:

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?