CV ketel

 CV ketel reperatie door loodgieter

 

Wordt het water niet meer warm? Doet de kachel het niet meer? Dan kan het zijn dat je CV ketel defect is. Waar moet je dan aan denken? Uw loodgieter geeft advies.

 

Lees de handleiding

 

Voordat u de loodgieter belt, kunt u het beste even zelf de handleiding erbij pakken. Veel CV-ketels geven namelijk een foutcode die u in de handleiding kunt opzoeken. Vaak staat er dan al een oplossing bij vermeld die u heel makkelijk zelf kunt uitvoeren. Dat scheelt al snel een hoop geld.

 

Keuze loodgieter

 

Het is koud in huis en je wilt het zo snel mogelijk weer warm krijgen. Toch is het niet verstandig de eerste de beste loodgieter in te huren. Vraag minstens drie loodgieters om een offerte en vergelijk deze. Zoek ook of de loodgieters door andere consumenten beoordeeld zijn. Kies de loodgieter die vakmanschap levert voor een redelijke prijs.

 

Kies voor een professionele loodgieter

 

Wat je ook doet, laat de CV-ketel repareren door een vakman. Het kan verleidelijk zijn om een klusjesman in te schakelen die belooft de reparatie goedkoper (vaak zwart) uit te voeren. Als u hierop ingaat begaat u niet alleen een overtreding, u loopt ook het risico dat de klusjesman niet deskundig is. Kies daarom altijd een loodgieter die erkend is als cv-installateur. U herkent deze specialist aan het CV-OK keurmerk.

 

 

Onderhoudsabonnement

 

Wanneer de CV ketel kapot gaat is dit altijd op een ongelegen moment. De kosten van reparatie kunnen fors zijn, soms wel een paar honderd euro. Een onderhoudsabonnement kan dan een mooie oplossing zijn. In een dergelijk abonnement is regulier onderhoud opgenomen plus de kosten van (een aantal soorten) reparaties en onderdelen. Met zo een abonnement komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Tijd voor een nieuwe CV ketel?

 

Hoe ouder de ketel, hoe meer gebreken deze zal vertonen. Oudere ketels (ouder dan 10 jaar) zullen meer kosten met zich meebrengen. Misschien is het zinvol te overwegen een nieuwe CV-ketel te installeren. Behalve lagere onderhoudskosten brengt deze vaak ook een besparing mee op de energiekosten. Over het algemeen kunt u de leeftijd van uw CV-ketel controleren door te kijken naar de onderhoudssticker op uw ketel.

Er zijn dus veel dingen om over na te denken. Gelukkig kan uw loodgieter u deskundig advies geven.

 

VRIJBLIJFENDE OFFERTE

 

[review_wave_gplaces title=”{title}” place_id=”{place id}“]

 

 

Summary
Waar moet je aan denken bij het repareren van je CV ketel?
Article Name
Waar moet je aan denken bij het repareren van je CV ketel?
Description
Wordt het water niet meer warm? Doet de kachel het niet meer? Dan kan het zijn dat je CV ketel defect is. Waar moet je dan aan denken? Uw loodgieter geeft advies.
Author
Publisher Name
Rioolbeheer Holland
Publisher Logo
Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?