loodgieter lekkage

Lekkage loodgieter

 

Heeft u last van een lekkage in huis? Is uw WC verstopt of overstroomt de gootsteen? Of heeft u last van een lekkage in de leidingen in uw huis? Dan heeft u een loodgieter nodig. Lekkages zijn vaak erg onaangename problemen om te hebben omdat de leidingen die verstopt zijn vuil water bevatten. Dat betekent vaak dat er bij lekkages uw huis erg onaangenaam gaat ruiken. Daarom is het van groot belang dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een loodgieter om al uw problemen op te lossen. In dit artikel beschrijven we wat u moet doen in geval van lekkage en geven we u een aantal tips hoe u lekkage kunt voorkomen.

Wat te doen bij lekkage – Loodgieter bellen

 

Wanneer u een lekkage bij u thuis ontdekt is het belangrijk dat u als eerste de situatie even zelf opneemt. Soms is het namelijk mogelijk om zelf al het een en ander op te lossen (denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwanenhals onder uw keukengootsteen die een beetje scheef zit). Mocht dit niet lukken dan kunt u het beste een loodgieter bellen die de lekkage voor u op komt lossen.

lekkage

lekkage

Hoe voorkomt u een lekkage

 

Nu dat de loodgieter geweest is en uw probleem heeft opgelost is het belangrijk dat u een aantal stappen onderneemt die ervoor zorgen dat het probleem zich niet nogmaals voordoet. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. De twee grootste oorzaken van lekkages en verstoppingen zijn namelijk:

  • De leidingen zijn overbelast. Spoel dus nooit dingen weg door de gootsteen of leidingen die vast kunnen komen te zitten.

De leidingen zijn oud. Door veelvuldig gebruik en ouderdom kunnen leidingen slijten. Wanneer leidingen slijten betekent dit dat zij minder capaciteit hebben. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan. Laat dus regelmatig uw leidingen controleren door een professionele loodgieter om te kijken of ze aan vervanging toe zijn

 

 

Summary
Heeft u last van een lekkage in huis?
Article Name
Description
Is uw WC verstopt of overstroomt de gootsteen? Of heeft u last van een lekkage in de leidingen in uw huis? Dan heeft u een loodgieter nodig. Lekkages zijn vaak erg onaangename problemen om te hebben omdat de leidingen die verstopt zijn vuil water bevatten.
Author
Publisher Name
Rioolbeheer Holland
Publisher Logo
Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?