Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt? Kunt u maar enkele minuten douchen omdat het water niet wegloopt? Of durft u de WC bijna niet meer te gebruiken omdat deze net iets te vaak overstroomt? Of loopt uw aanrecht tergend langzaam leeg? Deze problemen met een ontstopte gootsteen komen helaas nog al te vaak voor in Nederland. Gelukkig zijn de meeste verstoppingen in huis simpel op te lossen. Er bestaan namelijk een aantal kleine trucjes waarmee u zelf uw verstopping kunt verhelpen. En mocht u liever voor zekerheid gaan – en het werk over willen laten aan een professional, dan kan dat uiteraard ook.

Gootsteen ontstoppen – Zelf oplossen

Wanneer u last heeft van een verstopte gootsteen en deze wilt ontstoppen, dan loont het vaak om even te kijken of een van huis, tuin en keuken oplossingen uw probleem kunnen verhelpen. Vaak is een verstopping niet zo ernstig en kunt u deze zelf oplossen. De twee meest gebruikte hulpmiddelen hiervoor zijn een chemische gootsteenontstopper en een ontstoppingsveer.

Gootsteenontstopper

Chemische gootsteenontstopper kunt u vrijwel in elke winkel kopen – giet deze in de gootsteen, laat het even inwerken en test of de gootsteen ontstopt is. Met een mechanische gootsteenontstopper kunt u vuil uit de gootsteen halen door middel van een veermechanisme. Deze is te koop in de meeste doe-het-zelf zaken.

Wilt u uw gootsteen ontstoppen – Neem contact op

Mochten de vorige genoemde hulpmiddelen geen effect hebben, of laat u het werk liever over aan een getrainde professional, dan kunnen wij u daarmee helpen. Voor professioneel gootsteen ontstoppen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel elk probleem met een verstopte gootsteen binnen korte tijd verhelpen. Daarnaast zorgen wij ook voor een nette opruiming na de werkzaamheden. Heeft u dus last van een verstopte gootsteen en wilt u uw gootsteen ontstoppen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

[WPCR_INSERT]

Summary
Wanneer u last heeft van een verstopte gootsteen
Article Name
Wanneer u last heeft van een verstopte gootsteen
Description
Is uw gootsteen verstopt? Kunt u maar enkele minuten douchen omdat het water niet wegloopt? Of durft u de WC bijna niet meer te gebruiken omdat deze net iets te vaak overstroomt? Of loopt uw aanrecht tergend langzaam leeg? Deze problemen met een ontstopte gootsteen komen helaas nog al te vaak voor in Nederland.
Author
Publisher Name
Rioolbeheer Holland
Publisher Logo
Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?