WC ontstoppen

WC ontstoppen

De kans is groot dat u het wel vaker dan een keer in uw leven heeft ervaren. Of misschien heeft u er nu wel last van: een verstopte WC. Wanneer uw WC verstopt is, kan dit voor vieze situaties en nare geuren in uw huis zorgen. Het is dus van groot belang dat u zo snel mogelijk een oplossing voor het WC ontstoppen vindt. En dit is helemaal waar wanneer u geen tweede badkamer heeft. Lees verder voor een aantal simpele huis, tuin en keuken tips om uw WC verstopping op te lossen. Mochten deze niet helpen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een professionele loodgieter die uw WC kan ontstoppen.

Wc ontstoppen – Doe het zelf methoden

Om te beginnen kunt u proberen of de verstopping verholpen wordt met een chemische WC ontstopper. Giet het middel in het toilet en laat het een tijdje staan. De WC ontstopper is een zuur en kan vaak simpele verstoppingen oplossen. Mocht dit niet helpen, dan kunt u over schakelen naar een mechanische WC ontstopper. Dit kan een normale ‘plopper’ zijn of een ontstoppingsveer. Ontstoppingsveren hebben een grotere kans op succes omdat ze dieper de verstopping in kunnen gaan en meer kracht kunnen uitoefenen.

verstopt toilet

verstopt toilet

Professionele loodgieter

Mochten de vorige methoden geen effect hebben, dan is er nog een oplossing. U heeft de hulp nodig van een professionele loodgieter. Uiteraard kunt u ook direct kiezen voor professionele hulp, zonder de doe-het-zelf methoden te proberen.

Verstoppingvrij

Wanneer uw WC verstopt is het van groot belang dat u deze zo snel mogelijk verhelpt. Hoe langer een WC namelijk verstopt is, hoe steviger de verstopping wordt. Dat betekent dat naast alle onaangename geuren en andere ongemak, het WC ontstoppen waarschijnlijk ook meer tijd (en dus kosten) van de loodgieter gaat vragen. Neem dus gauw contact op met ons zodat wij uw WC weer helemaal verstoppingvrij kunnen maken!

Summary
WC ontstoppen
Article Name
WC ontstoppen
Description
De kans is groot dat u het wel vaker dan een keer in uw leven heeft ervaren. Of misschien heeft u er nu wel last van: een verstopte WC. Wanneer uw WC verstopt is, kan dit voor vieze situaties en nare geuren in uw huis zorgen.
Author
Publisher Name
Rioolbeheer Holland
Publisher Logo
Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?