riool onstopppen

Riool beheer

Er zijn veel zaken die mis kunnen gaan met uw riool. Denk hierbij aan verstoppingen van de leidingen, een WC die niet meer goed doortrekt of een lek dat voor een constante penetrante rioolgeur in uw huis zorgt. Problemen met het riool vallen onder een van de minst fijne problemen om te hebben als bewoner. Gelukkig  zijn er voor al deze zaken riool beheer. Vandaar dat we in dit artikel kort en duidelijk uitleggen wat riool beheer is en hoe het werkt.

Wat is riool beheer?

Riool beheer is niets meer of minder dan het onderhoud van uw riool. Zoals eerder genoemd, zijn er veel problemen die vaker voorkomen met het riool. D.m.v. riool beheer kunnen deze problemen  voorkomen worden. Daarnaast kunnen er ook structurele aanpassingen worden gemaakt aan uw riool dat de kans op ontstoppingen kleiner maakt.

Hoe werkt het?

Rioolbeheer bestaat uit een aantal verschillende zaken. De meest voorkomende taken zijn onder andere:

Zoals u ziet, is rioolbeheer een totaaloplossing voor alle problemen die u met uw riool kunt ervaren.

rioolriool onstoppenriolering onstoppen

Riool Ontstoppen

Korte uitleg: ontstoppen van het riool spreekt voor zich. Bij verbetering van uw riool wordt gekeken naar welke aanpassingen gemaakt kunnen worden om uw riool beter te laten doorstromen en de kans op ontstoppingen te verkleinen. Als laatste kan een preventieve camera-inspectie uw riool grondig van binnen bekijken. Mochten er een paar buizen zijn die dicht aan het slibben zijn, dan kan dit direct ter plaatse opgelost worden. Het is namelijk veel effectiever en goedkoper om een beginnende ontstopping op te lossen, dan om deze weer door te laten stromen wanneer hij compleet is dicht geslipt.

Riool beheer kan u daarom helpen met goed onderhoud van uw riool. En ook hier geldt: “Voorkomen is beter (en goedkoper) dan genezen!

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Copyright 2012 - 2017 Rioolbeheheer Holland | All Rights Reserved | Powered by SeoVyo - seo diensten

Loodgieter

BEL : 010-2236307 

OFFERTE AANVRAGEN

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?